Webshop » MERKEN » URBAN NAILS » Urban nails pigmenten

Urban nails pigmenten

Wat zijn onze pigmenten en wat kunt u ermee doen? Eigenlijk zegt de naam al genoeg, pigment is een kleurstof.
En met deze kleurstof kunnen we hele leuke dingen doen op het gebied van nagels en huid.
Hieronder sommen we op wat u ermee kunt. Wij wensen u veel experimenteer plezier.
Op deze pagina staan step by steps en dergelijke, als u inspiratie zoekt:

U kunt de pigment mengen met acryl of gel. We noemen dit pre mixen. Neem hiervoor de verhouding 1 deel pigment op 5 delen acryl of gel. Hierna kunt u de acryl of gel verwerken zoals u gewend bent.
Op deze wijze maakt u uw eigen kleuren pallet, want de pigmenten kunnen ook onderling nog gemengd worden, dus de keuze wordt reuze.
Nu kunt u uw kleuren gamma samenstellen en deze telkens aanpassen aan het seizoen.

U kunt de pigmenten in de afwerklaag van de kunstnagel aanbrengen: Maak de nagels zoals u normaal doet.
Na het in vorm vijlen van de nagels brengt u een flexibele gel aan en hard deze uit in de lamp, volgens de normale werkwijze van de gel.
Met een droog borsteltje dept u in de pigmentpoeder naar keuze en brengt deze aan in de plaklaag van de gel. Dit herhaalt u op elke nagel.
U poedert de nagels af met een ander droog borsteltje en brengt opnieuw de flexibele gel aan over de pigment laag.
Hiermee sluit u de pigmenten af en is uw nagel klaar. Afwerking kan uitgebreid worden naar behoefte (bloemetje, folie of strass steentjes)

Als droge make up: met een borsteltje of applicator brengt u de gewenste kleuren aan boven uw ogen. Door te spelen met verschillende kleuren maakt u de meest mooie smokey eyes. Als natte make up: als u de pigment met een nat borsteltje opbrengt, veranderd de poeder in een crèmige substantie. Deze kan u dan aanbrengen als eye liner of als diepte kleur in uw smokey eye. Hij blijft gegarandeerd de hele dag zitten.

Als lipgloss:. U kunt de pigment poeders in een lipgloss verwerken en als lippenstift aanbrengen. Hierboven staan maar enkele voorbeelden wat u met onze pigmenten kunt doen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden veelzijdig. Belangrijk om te weten is het volgende: De pigmenten zijn huidvriendelijk en cosmetisch goed gekeurd. Niet getest op dieren. Bevatten sporen van metaal deeltjes.
Het is fijnstof, dus inademen van de pigment kan luchtweg problemen veroorzaken. (hiermee bedoelen we natuurlijk als u een heel potje zou inademen, niet als u er af en toe mee werkt)